Salg af dødsbo - hvem skal jeg kontakte?

 


Står du med et dødsbo, som skal sælges og tømmes for indbo, så skal du kontakte Dødsbo.dk.

Vi er specialister i vurdering af indbo og tilbyder total rydning af dødsboer i København og resten af landet. Vi er landets førende dødsbo rydnings virksomhed og har mere end 15 års erfaring i branchen.

Når et dødsbo skal sælges og ryddes, er det vigtigt at tage højde for et par faktorer. Først og fremmest er det vigtigt at man enten fjerner eller markerer alle de effekter, man som arving eller pårørende ønsker at gemme fra dødsboet. Grunden til at vi altid opfordrer til dette, er at det kan være besværligt at vurderer en pris for dødsboet, hvis ikke vi har et godt overblik over hvad indgår af værdier i dødsboet.

Dernæst, skal man vide at det koster også noget at få tømt et dødsbo. Selvom, der oftest er noget affektionsværdi forbundet med effekterne i et dødsbo, kan vi som virksomhed, ikke altid tilbyde penge for alt hvad der findes i et dødsbo. Årsagen til dette er selvfølgelig at vi skal kunne afsætte effekterne igen, i en genbrugsbutik.

Så måden hvorpå Dødsbo.dk afgiver et bud på køb og rydning af et dødsbo, er at vi altid skaber os et overblik over de samlede værdier i dødsboet og opvejer det med udgifter forbundet med at rydde dødsboet. Differencen mellem de to tal, er vores bud på køb og rydning af dødsboet.

Hvor lang tid tager det at rydde et dødsbo?


Det er svært at give et præcist bud på hvor lang tid en rydning af et dødsbo tager. Men Dødsbo.dk har gennem tiden, købt og ryddet rigtigt mange dødsboer og vi ved af erfaring at et almindeligt dødsbo, tager i gennemsnit ca. 1 dag at rydde. Det hele afhænger selvfølgelig af dødsboets størrelse, samt kompleksitet, men en standard 2-3 værelses lejlighed, vil tage ca. 1 dag.

I nogle tilfælde har vi oplevet at en rydning af dødsbo, tager helt op til 7-10 dage, men dette er sjældent og oftest har det været større villaer og gårde, som har krævet utrolig meget sorteringsarbejde. Det er nemlig sådan at alle dødsbo, skal ryddes på en miljø forsvarlig vis og det vil sige at alt skrald skal sorteres i følge genbrugspladsens anordninger.

Hvis man skal have ryddet et dødsbo, samme dag som man ringer, tilbyder vi også ekspres rydning. Det kræver blot at man ringer inden kl. 9 om morgenen og giver en præcis forklaring af dødsboets størrelse og indhold. Vi aftaler derefter pris og sender så et team af dygtige og erfarne rydningsfolk ud til dødsboet.

De sørger for at sorterer og bortskaffe alt affald, fjerne alle ting som skal gemmes og yde en let rengøring af dødsboet.

Hvad gør i med billeder som i finder i dødsboet?


Hos Dødsbo.dk har vi en regel, som siger at, alle billeder uanset instruktioner fra kunden, skal gemmes og gennemgås af kunden for at dobbeltjekke at vi ikke smider noget ud som har affektionsværdi.

Det er nemlig sådan at nogle gange finder vi ting, som arvingerne måske har overset eller ikke har vist fandtes længere. Derfor gemmer vi altid alle billeder og foto albums vi finder i dødsboer.

Er der andre ting man som arving gerne vil have gemt, skal vi blot have dette at vide inden at vi påbegynder rydning af dødsboet. Vi foretrækker selvfølgelig at man markere alle tingene, men man kan også blot fortælle hvad vi skal holde øje med, hvis man som arving ikke har kunne finde det i dødsboet.Få et tilbud 50 65 22 22