Velkommen til Dødsbo.dk

Vi køber dødsboer i hele landetVi er et firma, som er specialiseret i køb og rydning af dødsboer og konkursboer i hele landet.

Vi køber og rydder alle typer dødsboer og tilbyder altid en gratis vurdering af dødsboet/konkursboet, både ved personlig vurdering på boets adresse eller ved online vurdering.
Når du booker en gratis vurdering hos Dødsbo.dk får du altid et uforpligtende tilbud indenfor 3 timer efter besigtigelse af boet.

Vores hovedsæde ligger i København, men vi har dygtige vurderingskonsulenter og rydningsteam kørende i hele landet.
3-trins processen

Sådan foregår det


Book en vurdering

Det er gratis og uforpligtende


Modtag tilbud

Vi sender tilbud samme dag


Vi klarer opgaven

Rydning, rengøring og aflevering af nøgler

Vi svarer indenfor 10-30 min.

Skriv til os


  Derfor skal du vælge Dødsbo.dk

  Der er mange dødsbo rydningsfirmaer på markedet og nogle gange kan det være svært at skelne mellem de gode og dårlige firmaer. Nogle af de ting vi altid anbefaler mig ser efter er først og fremmest, har virksomheden en professionel hjemmeside?

  Vi tilbyder markedets bedste priser

  Vi tilbyder dag-til-dag rydning og arbejdet effektivt

  Vi tilbyder gratis vurdering på boets adresse eller online

   
  Det lyder meget simpelt, men realiteten er at det er blevet så simpelt at lave en "starter hjemmeside" at enhver med en varevogn kan markedsføre sig som et "professionelt" og erfarent dødsbo rydningsfirma.

  Vi oplever dog tit at kunderne bliver overrasket når de finder ud af at disse "freelancer" virksomheder ofte overser væsentlige punkter i dødsbo rydningen og derfor må kontakte dødsbo.dk for hjælp til udberedelse.

  Vi har mange års erfaring i branchen og har hjulpet med alle slags vurderinger, lige fra enkeltværelses lejligheder, plejehjem, villaer og herskabslejligheder. Alle vurderinger som vi foretager hos Dødsbo.dk har det til fælles at vi altid sætter de pårørende først og yder en professionel service hver gang.

  Vi har en dyb forståelse for den svære tid man går igennem som pårørende og vi forsøger altid at gøre processen så enkel og effektiv som muligt.
  Hos Dødsbo.dk tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende besigtigelse af dødsboet og du kan modtage et tilbud indenfor få timer efter vores besøg. Skal det gå hurtigere, tilbyder vi også online vurderinger af dødsboer - her kan du få et tilbud indenfor 30 min. Står du med et dødsbo som skal sælges og ryddes og vil du være sikker på at du får den hel rigtige pris for indboet - så tøv ikke med at kontakte os hos Dødsbo.dk - vi sidder klar til at hjælpe dig ved telefon og mail.
  Få et tilbud 50 65 22 22