Vi tilbyder

Rengøring af dødsboNår man tømmer et dødsbo, kræver det oftest at man rengører hjemmet inden overdragelse af nøglerne, ligesom ved en almindelig flytning

Vi tilbyder en total rengøringsservice af dødsboer, som indebærer støvsugning og vask af gulve, aftørring af karme, vinduesvask, samt hovedrengøring.
Når du booker en gratis vurdering hos Dødsbo.dk kan du bede om at få et tilbud på rengøringsservice inkluderet i det samlede tilbud

3-trins processen

Sådan foregår det


Book en vurdering

Det er gratis og uforpligtende


Modtag tilbud

Vi sender tilbud samme dag


Vi klarer opgaven

Rydning, rengøring og aflevering af nøgler

Rengøringsservice

Lidt om rengøring af dødsbo


Vi sætter en ære i at aflevere et dødsbo i en pæn og rengjort stand, som kunden kan være tilfreds med når nøglerne overdrages.

Hvor meget rengøring der kræves afhænger af opgavens størrelse og omfang, samt hvilke krav der er til bolig overdragelsen fra udlejningsselskabet. Hvis dødsboet skal sælges kan man selv bestemme graden er rengøring man ønsker.

Vi tilbyder mange forskellige services indenfor rengøring og du kan selv vælge til og fra efter behov.

Rengøring af alle rum i dødsboet, herunder toiletter, køkken, kælderrum/loft, m.m

Vinduespolering

Vi benytter kun miljøvenlige rengøringsmidler

Specialrengøring som kræver særligt udstyr


 
Step-by-step

Sådan er vores rengøringsprocess


Ikke ét dødsbo er ens og vi tilpasser derfor altid rengøringsprocessen og detaljegraden efter jeres behov.
Men som udgangspunkt har vi en rengøringsplan vi foreslår, som typisk vil dække et 'almindeligt' dødsbo, hvor der både skal rengøres, støvsuges og aftørres.
Rengøringsplan for alle rum Vi starter altid med at aftørre og rengøre alle overflader herunder borde, reoler, vindueskarme.
Derefter støvsuger vi alle gulve og hvis det er nødvendigt udfører vi også gulvvask efter aftale. Vi kan behandle alle typer gulve, man skal blot huske at angive hvis særlig behandling er nødvendig.
Vi tilbyder også at fjerne pletter og mærker på boets inventar herunder døre og karme, kontakter, gulve, etc.
Det samme er gældende for søm/skruer i væggene, som vi også kan være behjælpelige med at fjerne. Dette er ikke inkluderet som udgangspunkt og skal tilvælges. Årsagen er at vi skal afstemme hvordan søm/skruer skal fjernes, samt hvordan hullerne skal behandles derefter.
Vi afstøver derefter al inventar, som skal blive i dødsboet, fx. fasthængende lamper.

Rengøringsplan for køkken
Vi starter med at aftørre køkkenet. Derefter rengører vi køkkenvaske og hvis ønsket kan vi også afkalke dem.
Gulvene bliver støvsuget og vasket, så de står pæne og rene. Hvis det ønskes kan vi også behandle dem (særligt vinyl eller linoleum kan have godt af en behandling ved slutrengøring).
VI slutter af med at aftørre alle låger, køleskab, ovn, etc. udvendigt. Vi tilbyder også en mere dybdegående indvendig rens, som tilvalg.

Badeværelse/toilet

Vi rengører og afkalker håndvaske, vandhaner, brusehoveder, bruseniche samt badekar.
Derefter rengører vi alle overflader herunder også toiletsæder og kummer.

Indhent tilbud på rengøring af dødsbo

Udfyld venligst kontaktformularen her og beskriv gerne hvor mange kvm2 boet har og hvis muligt gerne dine ønsker til rengøringen.
 
Få et tilbud 50 65 22 22