Dødsbo i København

 

Hos Dødsbo.dk tilbyder vi at vurdere alle typer dødsboer i hele København gratis og uforpligtende. Vi har gennem de sidste 15 år primært arbejdet i København og på Sjælland og vi kan derfor hurtigt rykke ud og foretage en gratis vurdering af et dødsbo.

Står du med et dødsbo i København, som du ønsker at få vurderet kan du ringe til os på telefon 50 65 22 22 eller sende os en email på kontakt@dodsbo.dk
Du kan også vælge at få en online vurdering, hvor vores responstid ligger på 15-30 min. i gennemsnit og det gælder både hele dødsboer og enkelte effekter, som du ønsker vurderet.

Alle typer dødsboer vurderes, købes og ryddes i København, lige fra lejligheder, villaer, plejehjemsboliger, loftsrum eller kælderrum.
Sådan foregår det
Book en gratis og uforpligtende vurdering (online eller på boets adresse)

Vi vurderer dødsboet og sender et uforpligtende tilbud samme dag
Dødsboet ryddes og vi afleverer nøgler efter aftale
Hos Dødsbo.dk gør vi en stor dyd ud af at levere en god service og fair vurdering af hvert eneste dødsbo vi besøger. Vores mange års erfaring med køb og rydning af dødsboer i København, har gjort at vi har opbygget en masse viden omkring hvordan en dødsbo ryddes mest effektivt, vi har et stort netværk af opkøbere vi kan trække på når vi skal sikre vores kunder den bedst mulige pris for et dødsbo.

Et dødsbo i København kan være mange ting, lige fra et mindre ét-værelses lejlighed, til en stor herskabslejlighed på flere hundrede kvadratmeter. Denne variation af dødsbo typer, har vi hos Dødsbo.dk varetaget i de seneste 15 år, primært i København og kan derfor tilbyde dig som kunde en erfaren vurdering, som sikrer dig en fair og ordentlig handel og afslutning på dødsbo-håndteringen.
Vi ved at håndtering af dødsbo, kan være en utrolig svær process med mange følelser indblandet og det har vi fuld forståelse for. Derfor forsøger vi altid at gøre vurderingen og rydning af dødsboet, så gnidningsfrit som overhovedet muligt.
Vi svarer indenfor 10-30 min.

Skriv til os


    Hvorfor du skal vælge Dødsbo.dk - Vores kontor er i København og vi tilbyder gratis vurdering dag-til-dag - Vi køber alle typer dødsbo i København - Vi har 15 års erfaring med køb og rydning af dødsbo i København - Vores services inkluderer gratis vurdering, dag-til-dag rydning, rengøring af boet, samt flytning af arvegenstande både indlands- og udlands
    Få et tilbud 50 65 22 22