København
+45 53 77 04 04
dødsbo rengøring i københavn

Rengøring af dødsbo

Vi tilbyder en delvis eller komplet rengøring af dødsboer, hvad end det er et helt hus der skal rengøres eller blot et værelse.

Et dødsbo kræver oftest en hovedrengøring, så det fremstår pænt og rent når boet skal overdrages eller synes. Vi har gennem årene fået mange henvendelser omkring rengøring af dødsbo og vi har derfor valgt at integrere det som en naturlig forlængelse af vores services.

Med tidligere erfaring fra rengøringsbranchen, har vi valgt at tilbyde en løsning, som vi ved er holdbar og som kan leve op til vores kunders forventninger.

Derfor giver vi altid et realistisk bud på rengøringsopgaver og forklarer præcist hvad og hvordan vi vil gøre det, for at forventningsafstemme med dig som kunde.

Vores forretningsmodel er bygget på at det skal være let og enkelt at forstå prisen på alle vores services. Vi har derfor af samme årsag ingen skjulte gebyrer eller tillæg til den endelige pris vi giver.

Ønsker du at vi skal klare rengøringen af et dødsbo, så kontakt os på telefon 53 77 04 04 eller på info@dodsbofirmaet.dk og få et uforpligtende tilbud idag.

Vi tilbyder derudover selvfølgelig gratis besigtigelse og tilbuddet er uforpligtende.

Få et gratis tilbud på rengøring af dødsbo