København
+45 53 77 04 04

Hvad gør man når man vil sælge et dødsbo?

Dødsbo rydning og hvordan det foregår

Da der er mange på markedet i dødsbo rydning, er det vigtigt at vælge den virksomhed man føler sig tryg ved og som kan tilbyde en den bedste pris for boet.
Dodsbo.dk har over 10 års erfaring i branchen og har derfor opbygget et stort kendskab til dødsbo rydning samt en professionel tilgang til denne opgave.
Vi ved hvordan nogle ting kan have en stor affektionsværdi for de pårørende og som sælger kan man altid stole trygt på at hvis vi finder billeder eller andre private egendele vil vi henvende os til sælger for at høre hvad der skal ske med værdierne.

Processen for salg af et dødsbo:

 1. Kontakt – Tag kontakt til os, vi yder en ekspert service indenfor faget og kan give et uforpligtende tilbud indenfor kort tid.
 2. Besigtigelse – Vi kommer ud og kigger på dødsboet og giver en professionel vurdering.
 3. Prisaftale – Sammen finder vi en pris for købet af dødsboet da det skal være en god handel for begge parter.
 4. Rydning – Når pris og tidspunkt er aftalt, igangsættes dødsbo rydning for al inventar. Affald bliver bortskaffet på en miljømæssig forsvarlig måde.
 5. Rengøring – Når al inventaret i dødsboet er fjernet og evt. tæpper er fjernet, yder vi en lettere rengøring så boligen fremstår pæn og ordentlig.
 6. Betaling – Når jobbet er udført, afregner vi kontant ved nøgleoverdragelsen medmindre andet er aftalt.
Kontakt os for besigtigelse af et dødsbo

Fordele ved at vælge Dødsbo.dk

 • Det er 100% gratis
 • Det er uforpligtende
 • Vi giver et tilbud indenfor 24 timer
 • Vi tilbyder konkurrencedygtige priser
 • Vi har en stor ekspertise og know-how
 • Vi er fleksible

Vil du have en gratis vurdering af et dødsbo?

Vi opkøber designer møbler

Arne Jacobsen, Verner Panton, Hans J. Wegner m.m.

Nyhed!

Nu tilbyder vi som noget helt nyt, at du som kunde, kan sende os billeder direkte på mobiltelefonen eller via mail og få en straks vurdering.

Det er uanset om det drejer sig om et komplet dødsbo eller blot nogle enkelte effekter, som du ønsker at sælge. Denne funktion giver os mulighed for at vende tilbage med et tilbud indenfor meget kort tid. Du kan endda i de fleste tilfælde forvente at få tilbuddet allerede indenfor 15-20 min.

 

Telefon: 53 77 04 04 eller mail: kontakt@dodsbo.dk