København
+45 53 77 04 04

Hvor i landet køber i dødsbo?

Vi køber og rydder dødsboer på hele Sjælland

Vi køber og rydder dødsbo på hele Sjælland, men vores fokus områder ligger i København.

Har du dog et dødsbo i andre dele af landet er du velkommen til at kontakte os for nærmere aftale.
Vi har mange samarbejdspartnere rundt omkring i landet, som kan levere en kvalitets service som vi kan stå inde for.
Kontakt os via kontaktfomular her eller via vores info forneden

Telefon: 53 77 04 04
Email: kontakt@dodsbo.dk

[hmapsprem id=2]

Vil du have en gratis vurdering af et dødsbo?

Kundeanmeldelser

200+ tilfredse kunder har brugt os

Vi ringede til Dødsbo.dk da vi skulle have hjælp til at tømme boet efter vores mor. De var super søde og selvom de havde travlt tilbød de at komme forbi og give en vurdering af boet. Vi tog imod deres tilbud og to dage efter stod lejligheden tømt og rengjort. Heldigvis havde de været så betænksomme at ligge et fotoalbum til side, selvom vi havde sagt at alt skulle smides ud. Det vidste sig at være et album med billeder fra vores barndom, som vi ikke havde fundet da vi gennemgik vores mors hjem. De kan varmt anbefales.” – Marianne

Vores kompetencer

 • Køb af dødsbo


  Vi har valgt at fokusere vores virksomhed 100% på køb og rydning af dødsboer. Vi har optimeret vores forretning og skåret alle unødvendige omkostninger fra. Dette gør at vi kan give vores kunder fordele, som andre virksomheder ikke kan. Oftest betyder det at vi tilbyde at købe dødsboet, til en højere pris end hvad vores konkurrenter kan.

  Vil du være sikker på at du får den rigtige pris for et dødsbo? Så kontakt os allerede idag og få et gratis tilbud

 • Vurdering af genstande


  Vi tilbyder at vurdere dødsboer til private, advokater, revisorer og forsikringsselskaber. At kunne give en saglig og professionel vurdering af et dødsbo, kræver det at man har en sikker fornemmelse af de kommercielle muligheder indboet har. En vurdering af et dødsbo indebærer to væsentlige faktorer. Hvilke værdier er der i boet og hvor mange udgifter er der forbundet med rydningen af dødsboet. Hvis du vil være sikker på at undgå fejlvurderinger, så kontakt os idag og gør brug af vores ekspertise på området.

  Som del af dødsbo specialisterne hos Dødsbo.dk yder vi en saglig og professionel service hver gang.

 • Køb af design af antikviteter


  Ønsker du at sælge design eller antikviteter, er du meget velkommen til at sende os en mail på info@dodsbofirmaet.dk. Vedhæft gerne billeder af de effekter du ønsker at sælge/få en vurdering på.