København
+45 53 77 04 04
vi køber alle slags designer møbler, både fra dødsboer eller konkursboer

Hvilken partner skal man vælge når man skal have ryddet et dødsbo?

Det kan være det helt store spørgsmål, når man er den ansvarlige for afviklingen af dødsboet. Og det er et spørgsmål, som sjældent kan besvares uden at man undersøger markedet først.

Bruger man Google som den primære søgekilder til når man skal finde produkter eller virksomheder, så vil man hurtigt finde ud af at der kommer to forskellige resultater frem.

De første tre søgeresultater, er placeret øverst og er inde i et gult felt. Dette er rent faktisk annoncer og de er derfor ikke automatisk et symbol for at du har med en anerkendt dødsbo rydningsvirksomhed at gøre.

Du skal vælge dødsbo rydningsvirksomhed ud fra disse faktorer

Kvalitet, gennemsigtighed og ærlighed.

At have ansvaret for at afvikle et dødsbo er oftest psykisk belastende. Derfor er det ekstra vigtigt at du vælger en virksomhed, som har det fulde overblik over processen og kan leverer et kvalitets stykke arbejde.

Der findes efterhånden utrolig mange virksomheder samt privat personer, som tilbyder rydning af dødsboer. Nogle påstår at de gør det gratis uanset opgavens omfang og andre vil fortælle dig at du kan få en formue for dødsboet, uden at have nogen forståelse for de kommercielle muligheder.

Det er utrolig let at blive grebet af situationen, særligt når der er følelser på spild. Derfor anbefales det altid at man vender det tilbud man modtager med andre i familien eller omgangskredsen.

Som udgangspunkt er det dog rigtigt vigtigt at man ikke tager imod tilbud, hvor man bliver lovet kommission af de solgte varer. Denne model gør dig som “sælger” af dødsboet værende den som bærer den største risiko.

Vi køber giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på de dødsboer

Hos Dødsbofirmaet.dk ønsker vi at give alle vores kunder en god oplevelse og hurtig eksekvering.

Derfor vil du opleve at vi har markedets hurtigste svartid både på henvendelser og udarbejdelse af tilbud.

Vi ønsker ikke at spilde hverken din eller vores tid og det er netop af den samme årsag at vi har oprettet straks vurdering af dødsboer.

 

Hvad er en straks vurdering?

En straks vurdering er en vurdering over telefon eller mail, hvor du får et tilbud senest indenfor 60 min.

Det vil sige at du kan sende os billeder af dødsboet i en mail eller via telefon, hvorefter vi hurtigt gennemgår dem og sender et tilbud retur.

Related Posts