København
+45 53 77 04 04

Dødsbo pris vurdering

Hvor meget kan man få for et dødsbo?

Når man skal vurdere værdien af et dødsbo, er det vigtigt at vi som virksomhed gennemgår alle aspekter i dødsboet, for at kunne fastslå værdien så præcist som muligt.
Som udgangspunkt har vi udviklet en let og simpel prismodel, vi benytter når vi vurderer prisen på et dødsbo. Denne prismodel er lavet for at hjælpe os med at vurdere dødsboet, men mest af alt for at gøre prisen så gennemsigtig og forståelig for kunden, som muligt.
Denne prismodel er netop årsagen til at vi oftest ansættes til at klare opgaverne, når der har været flere rydningsvirksomheder ude og give et tilbud. Der findes mange dødsbo rydningsvirksomheder, på markedet efterhånden, men kun en håndfuld som er eksperter på området og som ved hvordan dødsboer skal vurderes.
Når vi vurderer et dødsbo, så medregner vi alle værdier der er i boet. Det er oftest sådan at selv når vi får opgaver, hvor boet er blevet beskrevet som, rent affald og skal bare tømmes, så finder vi altid noget som har værdi og som medregnes i prisen.
Dette tror vi er grunden til at vores kunder anbefaler os videre, vi giver altid en saglig og fair vurdering af dødsbo opgavens omfang.
Har du også brug for hjælp med at tømme et dødsbo, så ring til os idag på telefon 53 77 04 04 og få et gratis og uforpligtende tilbud.
Vi kommer gratis ud og besigtiger boet og skal det gå hurtigt modtager vi også billeder af boet på vores mail kontakt@dodsbo.dk eller på telefon 53 77 04 04.