København
+45 53 77 04 04

Hvad gør en opkøber/rydningsvirksomhed for dig i sådan en situation?

Ved håndtering af et dødsbo, kan man somme tider blive lidt skræmt af titlerne opkøber eller rydningsvirksomhed, hvilket er titlerne på de virksomheder der lever af at håndtere dødsboer. Grunden til at man bliver skræmt, er fordi det dødsbo der er efterladt en har en stor effektionsværdi som ingen andre en den det er nært kan sætte sig ind i. Som arving vil man ønske at man kunne beholde alle effekter fra dødboet, fordi det er fyldt med minder og værdi for en. Og skulle man vælge at prissætte det, vil dette også være svært.
Men hvad enten det er en opkøber eller rydningsvirksomhed der kommer ud og kigger på dødsboet, er det med særligt henblik for at yde den bedste service, således arvingen får en rigtig god og genefri afslutning – hvor tryghed vægtes højt. Er der derfor tryghed ved første møde vil selve processen være ligeså – nemlig tryg.
En opkøber/rydningsvirksomhed giver altid mulighed for at sikre de ting der har mest effektionsværdi for arvingen – de ting arvingen vil beholde. Finder man billeder og andet arvingen kunne have glemt at tage med, vil dette blive gemt.
Opkøberen eller rydningsvirksomheden sørger for at alt bliver sorteret – der tages særligt hensyn til at det gøres på en miljømæssigt forsvarlig måde.
En del virksomheder lægger stort vægt på donationer, hvor alt fra dyner, tæpper, tøj, sko m.m. bliver doneret til de mennesker der har brug for det. Skulle dette være vigtigt for arvingen, er det vigtigt at arvingen undersøger dette inden der vælges en virksomhed til håndtere et dødsbo.
Hele dødsboet pakkes ned og sorteres. Meget af dødsboet vil bliver sorteret som ubrugbart, hvilket er noget arvingen skal være opmærksom på. Dette vil sige, at alt ubrugbart vil derfor være noget der køres på lossepladsen.
Når dødsboet er tømt, vil der som oftest forekomme en let rengøring således at boet er pæn og ordentlig. Mange virksomheder tilbyder komplet rengøring, hvilket kan aftales på forhånd.
At vælge en rydningsvirksomhed eller en opkøber til at klare opgaven, kan for mange være den rigtige løsning, hvorfor dette er helt normalt. En virksomhed vil gøre hele situationen meget nemmere og overskueligt.

Opkøb af dødsbo